Gruyere-ost och smörgåsrån |
Sex generationer från vänster - 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 och 2017 |
Förutom att diskutera Bigfoot så kom vi även att prata om öl i östra medelhavet då de just kommit hem från semester i Italien och Kroatien.
Vi var rätt samstämmiga i vårt omdöme Bigfoot, framför allt vad gällde 2013. Den hade inte klarat sig genom min grova lagring helt oskadd. Grumlig i utseendet och en skarp nästintill kemiskt obehaglig beska. Däremot så hade 2012 klarat sig riktigt bra, förlorat en del beska men också blivit mjukare i sin russinsötma. Övriga årgångar visade måttliga spår av förändring, ingen egentlig försämring i alla fall. Senaste årgången - 2017 - känns fortfarande lite väl ung.
Några dagar senare plockade jag fram denna flaska ur garderoben.
Gnistrande kapsyl |
Skumkrona! |
Jag hade givetvis tilltugg med också denna gång, ekologiska tunbröds Bruschetta, Munster-ost och cornichonger. Munster funkar utmärkt till Barley Wine.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar