torsdag 17 oktober 2013

SBWF2013 - Sammanfattning - del 7 - Slutet

Det är dags att slutgiltigt sätt stopp för mina ändlösa utläggningar om mina öden och äventyr på Nacka Strandmässan! Det blir säkerligen lite upprepning av vad jag redan nämnt i tidigare inlägg men också en ohämmad hyllning.

Hyllas de som hyllas bör - sällan har väl så få gjort så mycket för så många! Alla medarbetare som sliter mer eller mindre i bakgrunden för att festivalen överhuvudtaget ska fungera och helst utan fläckar på solen.
Lokalvårdarna som tålmodigt höll rent - inte minst på stora herrtoan, personalen i garderob, reception och kundtjänst.
Jag glömmer säkert flera men stort TACK till alla som jobbat med festivalen - både på "golvet" och inom administrationen.
Marianne och Malin som jag har haft en hel del kontakter med både inför och under festivalen - jättestort tack till er och era medarbetare!

Sedan vill jag även särskilt hylla några av utställarna, både nya och gamla favoriter.

  • Belgoklubben - mysig liten monter undanstoppad bland utställare av annan "typ" och ändå så lyser de upp min festival. Björn, Henrik och även Jens - plus övriga medhjälpare, kanonkul att träffa er och snacka belgo-öl!
  • Stensåkra Chark & Deli - försåg mig med både middag och lunch under flera av festivalens dagar, dessutom köpte jag hem en liten Chark-kasse där Ölkorven var ruskigt god. Köpte även hem den goda Hjortkorven och Lammkorven som var riktigt smarrig! Dessutom var senapen en favorit!
  • CP-Ölen - var inte festivalen godaste öl, men det som kunde blivit något slappt PR-projekt (visserligen för en god sak) med en blaskig eurolager, har istället blivit en hantverksmässigt framställd öl som funkar även utan bakgrundsprojektet.
  • Galatea - med sin nya storsatsning Craftbeer.se så har Galatea tagit ett jättekliv - från en redan god position - uppåt på min ranking över importörer/distributörer. När det sedan tidigare redan har en stark katalog, så blir det ju bara än bättre. Dessutom serverades festivalens godaste öl i deras St Eriks-monter - enligt mig i alla fall!
  • Beer Enthusiasts - en stor men ändå lättöverskådlig monter med många goda öl och trevliga bryggare på besök.

Jag säger som Samaranch brukar säga när han håller tal på avslutningen av OS;
"Detta har varit den bästa festivalen någonsin!"
Alf dricker Harbour Chocolate Vanilla Imperial Stout

Jag längtar redan till sista helgen i september och första helgen i oktober 2014!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar