torsdag 5 juli 2012

Köpenhamn och Malmö 2012 - del 3 - Bishops Arms Savoy

Tåget över bron tillbaka till Malmö C. Efter att ha checkat in på mitt hotell (Elite Residens), lite dumpning av bagage och snabb avtvagning så bar det av till Bishops Arms Savoy för att ätas pubmiddag.

Bishops Chilliburgare, men en pint av Fuller's Hope & Glory Real Ale
Kände mig rätt seg efter den långa tågresan och intensiva eftermiddagen i Köpenhamn, men tapper som jag är försökte jag pigga på mig med en öl;
LUST från Amager
Vacker att titta på och mycket väldoftande - men smaken lyckades inte väcka min "Lust". Bestämde mig för att ta mig en promenad för att syresätta hjärnan lite bättre. Stannade bland annat till vid
The Green Lion Inn
Men inte heller där lyckades jag få igång något ölsug (oroväckande) - lämnade därför puben odrucken! Bestämde mig för att avsluta kvällen (klockan 20.30) och gå tillbaka till hotellet och kolla på Morden i Midsummer, som jag halvsovandes följde någorlunda.

I del 4 kan du läsa den spännande fortsättning om min vistelse i Malmö - lyckades jag hitta systembolaget - trots mindre bra kartangivelser och kom jag någonsin fram till Käglinge (eller var det Kävlinge?)?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar