lördag 23 mars 2013

Jag satt på Häktet häromdagen!

En Beer Makers Dinner med en belgisk bryggare - det låter inte som något som jag skulle ha sprungit benen av mig efter för 2-3 år sedan, definitivt inte på en onsdagskväll i alla fall. Men i onsdags så spenderade jag drygt 3 timmar på restaurangen Häktet i sällskap av bland andra Jef Versele från bryggeriet Van Steenberge.


Välkomstdrinken



Samma öl till kallskuret
Jef hade mycket att berätta

Festmåltiden Moules & Frites
1 av 2 stora flaskor som bjöds utav


Johan väntar ivrigt på sitt glas som Jef fyller.

2a stor-flaskan - Grand Cru
Jef & Jonas - after dinner beer
Avslutningen - Grolsch Weisen!


Stort tack till Sabmillersweden och Daniel som bjöd in oss ölskribenter på denna middag - härlig mat, god öl och Jef Versele som underhöll oss med sina berättelser om sitt liv som bryggeriägare - ett bryggeri som hans familj ägt i 6 generationer. Även stort tack till personalen på Häktet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar