fredag 9 oktober 2015

Öl för Välgörenhet

Min skribentkollega Johan Lenner på Portersteken flaggade för ett tag sedan om en lite speciell provning han tänkte arrangera under hösten. Häromdagen dök det så upp en "inbjudan" - att ansöka om medlemskap i den nystartade klubben "Öl för Välgörenhet".

Portersteken har plockat ihop en rätt hyfsad uppsättning till klubbens första medlemsmöte;

  • 3 Fonteinen Framboos
  • Tilquin Oude Mûre
  • Cantillon FouFoune
  • Firestone Walker Sucaba
  • Three Floyds BA Alpha Klaus
  • Sierra Nevada BA Narwhal 
  • Gouden Carolus Cuvee Van Der Keizer Bleuw 2005
  • Gouden Carolus Cuvee Van Der Keizer Bleuw 2010
 
Utöver dessa flaskor utlovas en och annan väl vald överraskning till denna privata och mycket exklusiva provning.
 
Hur blir du då medlem i denna klubb? 
Den består än så länge bara av en (1) medlem, grundaren själv Johan Lenner. För att bli medlem i klubben så måste du ge dig in i en budgivning om en - eller flera - av platserna vid denna första provning. 
Budgivning!? För att få deltaga så måste du lämna ett bud på hur mycket pengar (i nuläget minst 250 kr) du kan tänka dig skänka till en valfri välgörenhetsorganisation (måste ha pg-nummer som startar med 90). De sex (6) personerna (som enskild person eller som grupp) som inkommer med de högsta buden blir sedan inbjudna (till en lokal i eller i närheten av Uppsala) - datumet är inte fastställt ännu, men budgivningen avslutas nu på söndag (11 oktober 2015 klockan 20.00)

Budgivningen avslutas söndag den 11 oktober kl 20.00. Vid bud som kommer in med mindre än 30 minuter kvar förlängs tiden med 30 minuter från budet. Vinnande budgivare ska donera i enlighet med sitt bud senast fredag den 16 oktober. Medlemskapet beviljas när bekräftelse/kvitto för donationen skickas in.
För mer information - läs och begrunda på Portersteken.

Jag har givetvis lämnat ett bud och kommer skänka pengar till WWF (även om jag inte vinner budgivningen), hur mycket avslöjar jag givetvis inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar