onsdag 1 maj 2013

Statistik för april 2013

April 2013 - min mest hektiska öl-månad någonsin, Wild and Crazy helt enkelt.
Jag har haft en rätt återhållsam bolagsbudget denna månad, på 3 besök har jag spenderat totalt drygt 1300 kronor på 19 flaskor och 3 burkar. Knappt 12 liter öl har fraktats hem, med en literkostnad på knappt 112 kronor.

Kostnaden för mina pubbesök har däremot inte minskat - snarare tvärtom, totalt har jag spenderat nästan 4500 kronor. Två stycken Beer Makers Dinner, en stor ölprovning och en inofficiell pub-invigning - det har varit en rätt ölintensiv månad minst sagt. Under mina 13 pubbesök har jag köpt öl för drygt 3500 kronor, ätit för 750 och lämnat 230 kronor (5,14%) i dricks. I måndags besökte jag Ölbaren i NK Saluhall för första gången på mycket länge, blev både mat och öl.

Jag har druckit 99 glas öl - knappt 36 liter, genomsnittlig mängd/glas 36 centiliter och en genomsnittlig alkoholstyrka på 7,5%. Det motsvarar 8,3 liter/vecka och 1,7 liter/dag (hade 9 "vita" dagar).

Det faktum att jag sedan en tid tillbaka har startat ett seriöst projekt att gå ner i vikt, så går ju min ölkonsumtion stick i stäv med mitt mål, men än så länge har jag inga planer på att dra ner på mitt öldrickande för att gå ner i vikt......



2 kommentarer:

  1. Jag försökte ta det väldigt lugnt i april men det blev närmare 4000 på öl, fördelat på ungefär 20 liter. Det är skoj att försöka ha lite koll men samtidigt kan man bli aningen kallsvettig.

    Maj kommer att bli extremt skulle jag gissa, Köpenhamn imorgon...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blir - tror jag iaf - lite lugnare i maj, inget CBC för min del.
      Kallsvettig minst sagt! :)

      Radera