En grundläggande och gedigen utbildning för dig som aktivt vill arbeta med öl på en professionell nivå.
bild lånad från press-releasen |
Det handlar både om allmän kunskap om ölstilar och kombinationen öl och mat, men också en djupdykning i själva bryggprocessen, allt under sammanlagt fem intensiva studiedagar.
Det är också där utbildningen startar, ute på Rindö, Waxholm i Stockholms Skärgård. Där kursdeltagarna får besöka Waxholms Bryggeri och träffa dess nya ägare, Jessica Heidrich, som kommer berätta om processen.
De övriga 4 kursdagarna, som är spridda över hösten (schemat är i skrivande stund inte spikat), kommer kursdeltagarna samlas i Vinkällans lokaler vid Telefonplan.
Utöver Jessica Heidrich så kommer även Jan-Erik "Janko" Svensson och Michael Göransson agera kursledare. Det utlovas även en spännande, än så länge hemlig, gästföreläsare.
Kostnaden för kursen ligger på 13.750 kronor.
Är du intresserad? Skicka ett mail till info@vinkallan.se så får du en anmälningsblankett i pdf-form.
Jag har tyvärr själv inte möjlighet att deltaga, även om upplägget låter intressant och genomtänkt så är det lite för mycket pengar för min del.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar