torsdag 8 september 2022

Stockholm Beer firar 30!

Ok jag gör ett nytt försök att komma igång med bloggen, det är ju snart dags för årets upplaga av Stockholm Beer & Whiskey Festival, ölsektionen firar i år 30 årsjubileum och därför är det ju lite speciellt.


Om några veckor kör Stockholms stora ölfestival igång, sista helgen i september och första helgen i oktober. När jag går in på festivalens hemsida så ser det rätt normalt ut, åtminstone bland utställarna. Master Classes och Provningar är än så länge rätt tunnsått, uteslutande sprit - men den listan brukar ju fyllas på närmare inpå första festivalhelgen.

Senast jag var där så saknades några favoriter, men i år så är i alla fall Wicked Wine, Poppels och Oppigårds med igen. Dock saknas återigen Brill & Co i utställarlistan? 

Wicked Wine har flera internationella gäster, både från England och USA. Som sig bör så har de, under första veckan, två Cask-leverantörer på plats - Rudgate och Timothy Taylors, och dessutom Thornbridge-representation. Andra helgen så blir det ambassadören från Sierra Nevada - Steve Grossman som lyser upp mässhallarna med sin närvaro.

Då Nynäshamns Ångbryggeri firar 25 år i år så kanske jag kan hoppas på en egen NYÅB-monter i år?

Colourful Brands var en av fjolårets stora överraskningar, de finns med även i år, ett givet val för min del.

Odd Island ska också bli spännande att stifta närmare bekantskap med.

Utställarlistan A-Ö

Biljetter

Hemsidan

Jag hoppas vara där första torsdagen, sen beror det lite grand på vilka master classes/provningar som dyker upp, men någon dag till hoppas jag orka med. 

Vi ses väl där!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar