måndag 7 maj 2018

Äntligen - säsongspremiär för Ölbryggan!

Bara en kort notis!

Fredagen den 18 maj 2018 så är det äntligen dags för säsongspremiär av Spritmuseum Ölbrygga.
Konceptet som funnits i några år nu har till årets säsong vidareutvecklats, bland annat tack vare samarbete med en i ölkretsar välkänd konstnär/designer.

Vi vill samla det som händer i Dryckessverige idag, säger Ingrid Leffler, museichef på Spritmuseum. Vi har bjudit in ett 50-tal producenter från hela Sverige för att visa den mångfald som finns i landet. Vad vi vet så är vi ensamma om denna inriktning. Ett extra plus är samarbetet med konstnären Karl Grandin, en av grundarna till Omnipollo, och designern Kristoffer Sundin. [kopierat från pressreleasen]

Sundin är möbeldesigner och där har jag onekligen känt ett förbättringsbehov i bryggans möblemang de åren som gått sedan starten.

Men annars blir det som tidigare år, ett stort antal svenska dryckesproducenter kommer under året att besöka, likaså matkreatörer från hela världen.

Jag kommer att vara där nästa fredag och många soliga sommardagar därefter, vi ses väl där!?

UPPDATERING!
Det tidigare årens fruktsamma samarbetet med föreningen för oberoende svenska småbryggerier har tydligen avslutats. Nu görs istället en bredare satsning i det svenska dryckeslandet, i vilken svensk öl fortfarande kommer att ha sin plats. Därför har namnet också ändrats till Spritmuseum Brygga. 
Utifrån detta så har delar av ursprungstexten korrigerats.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar