söndag 10 juni 2012

Teaser - kommande recensioner V24

Under min första semestervecka - med start måndagen den 11 juni - så är tanken att jag ska testa och recensera några av de nyheterna som kom i början av juni (eller tidigare). 
2 stycken danskar från Amager Bryghus
2 stycken amerikaner

 Jag vill minnas att jag köpte en flaska Amager IPA när jag var i Köpenhamn 2010 och att jag då inte gillade den särskilt mycket, nu har jag läst lite blandade omdömen och vill därför testa den igen. Amager Ryeking är en Imperial Stout som har fått väldigt goda omdömen av kamraterna på BSF.
Brooklyn Local 1 har jag suktat efter rätt länge och ska ju i framtiden finnas den ju hyfsat lätt-tillgänglig i systembolagets butiker - men just nu är det väldigt begränsat antal i Stockholms-trakten! AleSmith X har jag inte längtat efter alls, hade inte tänkt köpa den överhuvudtaget - men snodde ändå åt mig en flaska när jag var på Passagen igår. Den finns det rätt gott om kvar - än så länge.
1 italienare i Barley Wine-stil
1 svensk + 1 spanjor i Lager-stil

Trots att försöket med Pink IPAn från italienska bryggeriet Almond '22 inte föll allt för väl ut så kunde jag inte motstå frestelsen att också köpa en flaska av Torbata. Jag har ju - givetvis - testat Mohawks Unfiltered Lager tidigare i år (jag gillade den). Men nu när den väl dyker upp på systemet så är det en Summer Edition, som givetvis måste testas! Mahou Negra är en spansk mörk lager, som jag inte förväntar mig några större överraskningar av, förhoppningsvis är den hyfsad i alla fall.
För att spä ut alkoholen lite så tänker jag också testa och recensera några lätt- och folköl;
Södra Pale Ale 3,5% har jag ju redan testat och skrivit om (dock inte någon renodlad recension). Hantverksbryggeriets Bonden Folklig Ale 3,5% och Kung Markattas Ekologiska Mörk Lager 2,6% är otestade men jag har rätt höga förväntningar på Bonden.
Om vädret tillåter (inte regn och kraftig blåst) räknar jag med att sitta utomhus!
 
Om/när det blir riktigt varmt ute så plockar jag nog fram ett par av mina ljusa lager ur garderoben och kör en runda med dem också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar