fredag 9 mars 2012

Sigtunas Fredagspub, Påsköl, Work in Progress & Brooklyn på Akkurat

Ikväll är det dags för Fredagspub på Sigtuna Brygghus igen, med start klockan 17.00 så finns möjlighet att dricka fin fatöl från Sigtuna (bland annat färsk South Pacific Pale Ale) och äta god mat från det egna köket, fram till klockan 23.00. Adressen är Pionjärvägen 2, Arlandastad - buss från Märsta pendeltågsstation.
För ytterligare info - besök Sigtuna Brygghus Hemsida

Den 15 mars så släpps Påskölen på systembolaget, det finns en del intressanta - men generellt så är jag inte överförtjust i just denna säsongs-öl.

Som  ni nog har märkt så har jag påbörjat en uppdatering av layouten av denna sida, det är onekligen ett "Work in Progress", eller åtminstone Work. Är långt ifrån nöjd med den nya looken än, men förhoppningsvis ska jag kunna rätta till de smärre katastrofer som förnyelsearbetet delvis orsakat, så att Bloggen slutligen ser ut som jag vill!

Edit - lånar en nyhet från Humligheter;
Den 27 april hälsar Garrett Oliver från Brooklyn på hos Akkurat. Han plockar med sig lite spännande saker på fat dit, nämligen Blast, Companion, Mary’s Maple Porter, Dry Irish Stout, Radius och Bitter.
Som vanligt - All credit to the original uploader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar