torsdag 22 mars 2012

April-släpp och Beer Studio

Under en period så har jag följt utvecklingen av listan över det som kommer att släppas som tillfälliga nyheter i april. Till en början såg det "bra" ut, det var bara en öl som jag kände att jag måste ha och den låg inte i det väldigt begränsade släppet ens! Men ju närmare vi kommit själva släppet desto mer har listan förgyllts med måsten, lägg därtill en nyhet i beställningssortimentet som också känns som ett måste.......? Jag som trodde att jag skulle kunna håller ner mina alkoholkostnader vid detta släpp!

De öl som ligger på min "måste-lista" är (än så länge);
Nögne Ö #500 - hyfsat många flaskor (T5), ska nog köpa mig 3-4 flaskor
Goose Island Bourbon County Coffee Stout - vådligt litet antal flaskor (T7) och ganska dyr, 1 flaska blir det bara för min del. Om inte annat så för att kunna jämföra med denna favorit
Flying Dog Kujo Imperial Coffee Stout - 1800 flaskor i T7, hoppas kunna plocka på mig åtminstone ett dussin flaskor, även om den är rätt dyr, men den är också ruskigt god!

Beställningssortimentet - inte lika "akut", men ändå 3 svenskar med visst intresse;
Mohawk Philthy Phil's APA -  Texas Longhorns "husöl" är en riktigt angenäm sådan.
Sigtuna Red Ale - hyfsat billig och rätt god.
Sigtuna South Paciific Ale - senaste smakprovet gav inte några höga poäng, men det kan nog ändå bli någon flaska.

Men dagens STORA nyhet är givetvis att det inom en snar framtid kommer finnas ett nytt Micro-bryggeri i Sverige, närmare bestämt i trakten av Umeå.
Bakom denna stilrena logga (mycket skön 50-tals känsla tycker jag) ligger ingen mindre än Mr BeerSweden - aka - Darren Packman! Jag ser framemot många högkvalitativa öl från BEER studio och önskar Darren all framgång!

Länk till beerswedens originalnyhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar