Jag ångrar inte en sekund att jag hoppade på en årsprenumeration (som sedan dess förlängts med ytterligare 1 år, snart är det dags att förlänga igen!) även om tidningen numer finns tillgänglig i välsorterade presskiosker runt om i landet. Men jag rekommenderar starkt att den som inte redan gjort det skaffar sig en prenumeration!
Om du saknar något nummer så går det att komplettera via lösnummer inköp (se prenumerationslänken).
Dessutom finns tidningen också i en elektronisk version på nätet.
I varje numer finns flera återkommande tema-artiklar;
Ölvärlden blir allt större, men också mer lättillgänglig. |
- Ölvärlden - i #8 om alla festivaler och större events med ölanknytning runt om i världen.
- Ölporträtt - Rochefort 10 får ett uppslag av Johan K i senaste numret.
- Beer & Food - vad gillar Bryggarna för mat? I #8 handlar stora delar av tidningen dessutom om hur det går att integrera ölen i själva matreceptet.
- Ölskolan - Lars-Göran har i tidigare nummer bland annat gått igenom alla huvudingredienser i ölen, i #8 handlar det om att lagra ölen.
- Bryggerikartan - en allt mer välfylld lista över samtliga svenska bryggerier.
Varför nöja sig med att dricka öl till maten.... |
Intressant Sverige-karta - som uppdateras i varje nr. |
C/O Hops var nominerad som "Årets ölutvecklare 2014" - men det priset togs hem av Brekeriet.
Nästa nummer (9) kommer redan i april!
Tidningen publiceras av ME AND MY MAGAZINES.
Alla bilder är tagna av mig med min surfplatta, men det är bilder av innehållet i tidningen - ingen egen produktion. Jag har frågat om lov.
Väldigt bra tidning. Den borde finnas i alla ölälskares tidningshyllor
SvaraRaderaKlart läsvärd. Jag prenumererar förstås.
SvaraRadera