måndag 25 februari 2013

Vad jag vill ha på fredag......


Jag har ju i flera omgångar/inlägg gått igenom min önskelista för vårens släpp, men jag behöver sammanställa en komplett lista för det jag vill ha nu på fredag. Därför skriver jag ner den här på bloggen så får ni också se. Bland annat så har jag inte direkt omnämnt en av de viktigaste ölen i marssläppet (*).

Brooklyn Black Chocolate Stout - minst 6 flaskor
Oskar Blues Ten Fidy Imperial Stout - minst 6 burkar
Oskar Blues Deviant Dale's - 2 burkar
Oskar Blues Dale's Pale Ale - 2 burkar
Amager Sloth - 2 flaskor
Thornbridge Jaipur IPA (*) - minst 4 flaskor
Sigtuna East River Lager - minst 2 snygga burkar

De 2 sistnämnda ligger ju inte i det tillfälliga sortimentet utan blir förhoppningsvis rätt långlivade. Brooklyns Black Chocolate kommer i stor kvantitet, därför är den inte heller jätteakut att shoppa.

Jag väntar ivrigt på besked om att den Privatimportsbeställning jag la för 1½ vecka sedan finns klar för avhämtning - 2 flaskor av Port Brewing Old Viscosity.

Den 11/3 så släpps ju dessutom en del intressanta påsköl, men mer om dem senare.

Fram till fredag kväll så har jag tänkt mig ha en "Vit vecka" - vila mig i form helt enkelt. Detta trots att både kyl och garderob är välfyllda med nya och gamla öl. Det blev lite för mycket onsdag-torsdag-fredag förra veckan.....

3 kommentarer:

 1. Tänkte plocka upp ungefär samma även jag fast kanske inte lika många. Eftersom jag varken har testat Jaipur, BCS eller något från Oscar Blues så är detta ett mycket intressant släpp tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Eh... men du missar ju det allra bästa då!

  Rasputin BA! Abstrakt 12! Brewmance! Double Rocket! Vertical Epic! Double Bastard!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några av dessa faller bort pga att de inte fanns på Norra Stationsgatan - framför allt Dubbel-raketen hade gärna fått följa med hem. Rasputin är lite för kostsam och Abstrakt är inte riktigt min tekopp.

   Radera