fredag 31 augusti 2018

Efterlysning - nya prenumeranter till c/o Hops!

Jag har varit prenumerant sedan första numret, även om leveranserna har svajat en del till och från så har ändå innehållet alltid levererat.

Under 2018 så saknas ännu så länge vårnumret (!), det dröjde ett tag men till slut gick Johan ut med en officiellt förklaring. Interna stridigheter (personalproblem) blandat med bristfällig hälsa och personlig flytt till annan ort.
För någon dag sedan så dök det ändå upp en nyhetsflasch på Facebook, det "senaste" numret är nu färdigtryckt och bindning var på gång.

Idag, fredagen den 31 augusti 2018, så la Johan (på sin personliga FB-sida) upp ett utdrag ur det kommande numret, LEDAREN.
Det är en bister läsning som dock innehåller viss hoppfullhet. För att säkra c/o Hops framtid så behövs fler prenumeranter, många fler dessutom.
Om inte målet,  två tusen nya prenumeranter, uppnås innan c/o Hops #24 så ger han upp.

Jag har därför bestämt att om jag inte lyckas få ihop ytterligare 2 000 prenumeranter fram till c/o HOPS #24 som släpps i oktober blir det bara ytterligare fyra nummer efter det (så att de som lagt en prenumeration under hösten får sina fem nummer).

Jag är ju lång och trogen kund och hoppas att fler känner det samma, c/o Hops är ett magasin som behövs i dagens öl-Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar