tisdag 12 juli 2016

Ölfoton special - nu med den riktig kamera!

Ni som följer mig på Instagram har ju redan blivit varse det faktum att jag nästan skrotat min mobilkamera. Numer tas majoriteten av mina ölfoton med en "riktig" kamera.

I detta fall en Panasonic TZ70 Lumix inhandlad hos Fotokungen på Kocksgatan på Södermalm för de presentkort som jag fick av vänner och kollegor på min födelsedag.
1 mobilfoto mot 1 kamerafoto - vilket är vilket?

Även om jag inte är helt bekväm med min nya utrustning än - läroperioden lär pågå ett tag till - så tycker jag ändå att jag lyckats ta några "bra" bilder. Jag tar oftast några bilder samtidigt med mobilen för att ha som "back-up" om jag missar något i kameran.
Första riktiga testet - i skarpt läge så att säga - gjordes på bryggeripuben hos Nynäshamns Ångbryggeri, det funkade klart över förväntan.


Ovanifrån - Sotholmen och Bedarö, med fokus på loggan.

Rykande varm sommarröra på Kroken

Saison från Nacka, på Bishops Gamla Stan.

En annan nyhet i samlingen - custom made kapsylöppnare

Festival IPA från Göteborg

Sten-IPA från Berlin

Italiensk folköl från svensk butik.

Italiensk Barley Wine - den är ruskigt god!

Upp och ner, spegelvänd - allt för skuggans skull!

Än så länge lär jag mig lite nytt varje gång jag använder kameran, viss info inkommer genom glada tillrop från kamrater - annat listar jag ut själv.


1 kommentar:

  1. Roligt att du blivit med kamera. Med tanke på hur mycket du fotar. Och snygga foton dessutom. skål och trevlig fortsatt söndag. /Nina

    SvaraRadera