måndag 8 februari 2016

4 år har gått - 4 more years!

Så var det dags igen - att fira bloggens officiella födelsedag!
Platsen för firandet var rätt självklar, bordet var bokat och samkörning med en session av utomhusfotografering sedan länge bestämd. Tyvärr så var inte vädergudarna på min sida - fuktruggigt höstväder var inte det jag beställt, men det kan ha berott på att jag valde att fira en dag i förväg. Själva födelsedagen - den 7 februari - så var vädret i Stockholm mer lämpligt för besök på Kungliga Djurgården.
Men bordet var bokat för lunch på Spritmuseums restaurang klockan 12.00 lördagen den 6 februari och då spelar egentligen vädret ingen roll. Jag skulle ju besöka ÖL-utställningen för sista gången och den är ju inomhus.


Sista helgen och min jubileumshelg!

I väntan på lunchen tog jag en Landsorts Lager

Med en Bedarö Bitter - mycket bra kombination!


Mysingen Midvinterbrygd - istället för kaffe!
Maten var som vanligt mycket god, att den dessutom var KRAV-märkt gjorde ju mig bara ändå gladare. Ölen blev med tydlig skärgårdskoppling - sydlig sådan. 3 fatöl från Nynäshamns Ångbryggeri.

Spritmuseums restaurangchef Erika Lindström prisades häromveckan under Gulddraken-galan för "årets bästa service", och det är ju inte fy skam.

Jag längtar efter Ölbryggan - men fram tills dess så duger det rätt bra med att sitta inne på restaurangen.

Som vanligt så ska jag också försöka sammanfatta året som gått, det har hänt en hel del under året både ute i öllandet Sverige (och resten av världen), och på min blogg - något som också avspeglats i bloggens besöksstatistik. Som jag tidigare rapporterat så har antalet registrerade sidvyer ökat rejält under 2015, en trend som än så länge står sig starkt också under 2016.
Totalt har det under dessa 4 år registrerats drygt 151 000 sidvyer, jag skrivit 677 inlägg på 1 459 dagar.

Stort tack till alla ni som följer bloggen, det faktum att antalet tycks öka är mycket inspirerande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar