måndag 27 februari 2012

Jag - en Party-Crasher!

Efter att ha sett ett inlägg från MankerBeer angående "lunchöl" på Amaranten Bar, så blev jag så pass nyfiken att jag efter arbetet sökte mig till just denna bar. Det visade sig vara en provningstillställning för öl och vin från importören/distributören Wicked Wine. Rimligtvis för särskilt inbjudna, men jag känner ju flera av killarna på WW så jag "smet" in ändå. Den förste jag sprang på var Mr Mohawk - Stefan Gustafsson från Mohawk Brewing, även om jag ej träffat honom irl (bara on-line) tidigare så är han lätt igenkänd;
Han ordnade snabbt ett provarglas och en skvätt av hans kronjuvel - Extra IPA, doften och smaken var tillbaka som den skulle i denna batch!
Jag minglade vidare och under den tidiga kvällen testades godsaker från Sierra Nevada, Flying Dog, Meantime, Ridgway, Corsedonk och åländska Stallhagen. Givetvis snodde jag åt mig ett smakprov av Mohawk Black Rocket Porter, men favoriten för kvällen är ändå Flying Dog Kujo Imperial Coffee Stout - jag längtar efter att få testa en på "riktigt".
Amaranten Bar växer sig allt starkare som mitt AW-ställe - jag jobbar några lätta stenkast bort!

Kujo - med Mr Mohawk centralt i bakgrunden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar