onsdag 8 juli 2015

SBWF2015 - snart är det dags igen!

Årets första inlägg om SBWF2015!

Sista veckoslutet i september och första i oktober - sammanlagt 6 klassiska dagar i den stockholmska ölalmanackan. Med start torsdagen den 24e september så är det dags för Stockholm Beer & Whisky Festival & Taste Experience ute i Nacka.

Jag var in och kikade på deras hemsida och insåg att de redan hade lagt upp ett antal utställare - känns som de är ute tidigare än förra året.
Listan över utställare är redan välfylld, många gamla bekanta men också några nykomlingar.
Jag gläds särskilt åt att några av förra årets nykomlingar återkommer också i år, tänker särskilt på London Calling (Spendrups Englands-satsning)och Nybryggarmontern. Jag är inte helt insatt i vad Indipentent Spirits står för - men där verkar också en del småbryggerier husera.
Att Stensåkra Chark & Deli dessutom medverkar också detta år är glädjande.
Bland nykomlingarna ser jag inte minst framemot att få träffa Lilla Ölfabriken Malmö - de öl jag testat från dem har varit av rätt blandad kvalitet än så länge, men att de hantverksbrygger KRAV-märkt starköl är givetvis något som inte kan uppmärksammas nog.

I listan hittar jag varken Holy Grale eller New Brews Sweden, som var 2 av mina nya favoriter förra året, likaså verkar Constant Companion missa årets festival.

Monk's återkommer i år i stora salongen - Hall 1.


Men inga MC/Provningar är upplagda än, men det lär väl dyka upp vartefter.

Jag räknar med att inte kunna slå mitt personliga deltagande-rekord från förra året, men några dagar hoppas jag att hinna med - definitivt första torsdagen.

Jag hoppas vi ses där.

1 kommentar: