fredag 24 augusti 2012

Farfar Pär

Idag blev det den omtalade Wallenbergaren till lunch på Farfar Pär, jag tyckte det var som bäst att passa på då Daniel stänger för säsongen nästa vecka. Föga överraskande så smakar det superbt!
Wallenbergare, Potatismos, Lingon och små jävla gröna Ärtor!
På grund av den stundande säsongsavslutningen, så fick det bli ett after work-besök också, men då "bara" för att återknyta bekantskapen med Nyckelbydals goda öl. Började med den som jag inte testade förra gången;
Treudden Saison Régulier 5,6%
Inte lika karaktärsfylld som storebror Insideux, men ändå mycket njutbar. För att påminna mig om hur god just den är så följde jag givetvis upp med just en Insideux!
Till den fick jag ett smakprov av Daniels kryddiga Chorizo-gryta, det färska hembakta brödet lyckades tillsammans med den härliga Saisonen stilla mina känsliga smaklökars protester mot hettan i grytan - för den är verkligen värd att smaka (OBS jag är ingen stor "Fan" av Hotfood). Det heta kryddorna och den heta sommarsolen fick mig att svettas ganska ordentligt.

Närbild av Saison Insidieux

Valde att avsluta AW med en Lurudden Special Ale.
Sen kan jag avslöja lite "inside information" - på torsdag den 30 augusti så blir det en liten informell säsongsavslutning på Farfar Pär, med start klockan 17.00. Jag kommer att vara där och jag hoppas att se fler ölnördar (och vanliga människor också)!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar