onsdag 16 november 2016

Blandade ölfoton special - i brist på annat så fyller jag ut

Torkan på inläggssidan är beklämmande, det finns mycket att skriva om men krampen är påtaglig just nu - delvis på grund av "mancold".
Men det har ändå konsumerats och fotograferats en del öl på senare tid, lägger därför upp ett fotoinlägg.
Hittade en mix-låda med lager/pilsner från Bernard, bäst före länge sen - men Bernard 11 smakade ändå ok.

I min strävan att fylla min kapsylsamling med ytterligare en väldesignad sådan så knäckte jag denna muterade Ko-Turtle från Terrapin. Den hade vidareutvecklats på ett mycket positivt sätt under den halvlånga lagringstiden hemma hos mig.

Skum
Plockade fram några öl ur min samling öl från Belgoklubben, Tripel/Gueuze från Vicaris var särskilt fotogenisk med underljus.

 
Spegeln kom till användning också!
Bryggeriglaset införskaffat genom klubben!
Jambe-de-Bois var en mycket trevlig återbekantskap.

Brekeriets "nya" Saison - nu med prefixet Organic, en perfekt öl till korv!

Här efter följer en hyllning till den ondskefulle tvillingens Imperial Biscotti Break. Den har inmundigats både hemma i burkform och på Hatten i 3 olika fatölsformer.
Mapel Coconut, Chocolate Hazelnut och Originalet.
Jag brukar överlag inte vara överförtjust i nya versioner av gamla favoriter, Hasselnöt och Choklad lyckades faktiskt förbättra smaken på en redan gudomlig öl!
Korvtallriken är välfylld på Omnipollos Hatt
Jag var initialt lite skeptisk till att Evil Twin numer förpackar Imperial Biscotti Break på burk - men sakta men säkert så har jag övervunnit min skepticism och jag är kär igen!Jag har käkat Pizza på Hatten vid flera tillfällen - både i deras egen tappning och den islänska gästbagaren som tog över tillfälligt i april i år. Alla pizzor har varit väldigt goda, välfyllda med spännande ingredienser och mättande. Häromveckan så var det återigen dags för en Owen Take Over - denna gång var det Rosendal Trädgård som var där med både personal och ekologiska ingredienser. Jag valde att testa nr 3.
Den klart godaste av alla pizzor jag ätit på Hatten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar