Men det har ändå konsumerats och fotograferats en del öl på senare tid, lägger därför upp ett fotoinlägg.
Hittade en mix-låda med lager/pilsner från Bernard, bäst före länge sen - men Bernard 11 smakade ändå ok.
I min strävan att fylla min kapsylsamling med ytterligare en väldesignad sådan så knäckte jag denna muterade Ko-Turtle från Terrapin. Den hade vidareutvecklats på ett mycket positivt sätt under den halvlånga lagringstiden hemma hos mig.
Skum |
Spegeln kom till användning också! |
Bryggeriglaset införskaffat genom klubben! |
Brekeriets "nya" Saison - nu med prefixet Organic, en perfekt öl till korv!
Här efter följer en hyllning till den ondskefulle tvillingens Imperial Biscotti Break. Den har inmundigats både hemma i burkform och på Hatten i 3 olika fatölsformer.
Mapel Coconut, Chocolate Hazelnut och Originalet. |
Korvtallriken är välfylld på Omnipollos Hatt |
Jag har käkat Pizza på Hatten vid flera tillfällen - både i deras egen tappning och den islänska gästbagaren som tog över tillfälligt i april i år. Alla pizzor har varit väldigt goda, välfyllda med spännande ingredienser och mättande. Häromveckan så var det återigen dags för en Owen Take Over - denna gång var det Rosendal Trädgård som var där med både personal och ekologiska ingredienser. Jag valde att testa nr 3.
Den klart godaste av alla pizzor jag ätit på Hatten!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar