måndag 30 september 2013

SBWF2013 - Uppdatering


Anledningen till att jag INTE skrivit något på bloggen sedan mitten av förra veckan är inte att jag inte haft något att skriva om. Problemet ligger i att min internetuppkoppling hemmavid har leget nere sedan onsdagen den 25e. Anledningen är problem hos bredbandsleverantören Ownit. Jag hoppas att de ska kunna lösa detta "snart"......

3 dagar - torsdag-fredag-lördag - har jag spenderat till stora delar på Nacka Strandmässan, där jag druckit mycket gott, ätit goda korvar från Stensåkra, gått på 3 stycken Master Classes och minglat med många trevliga besökare. Extra trevligt är det ju när ni läsare kommer fram och hälsar - Johan och Niklas för att nämna 2.

Några korta reflektioner;
  • Trängsel? Njae, både torsdag och fredag var "lugna", jag lämnade i och för sig Nacka vid 5-snåret på fredagen - men jag har hört samma åsikt från andra. Lördagen var lite hetsigare, men ändå ingen panikträngsel. Lite längre toa-köer och lite trängre vid montrarna - men inget kaos.
  • God Öl! Förra året var det för många "missar" för min del, men i år har det varit flera positiva överraskningar snarare än negativa.
  • Master Classes! Jag har besökt tre stycken - Shepherd Neame, Brooklyn Brewery och American Craft Beer - och det har varit kanon. Inte minst tack vare Stewart, Garrett och Andreas.
  • Missa inte! Thornbridge Hall/St Eriks (Galatea) Imperial Raspberry Stout och Djaevlebryg (Elixir Wine) Gudelös. Bägge två finns på fat och är enorma! De alkoholsvagare alternativen - fransk Must hos Brekeriet (0%abv) och dansk lättöl hos Brill (0,3%) - det låter kanske inte så skoj, men det är det!
Så länge som internetuppkopplingen ligger nere så kommer jag att försöka lägga upp så "mycket" som möjligt på Facebook, och i bildform på Instagram. Jag är inte mycket för att blogga via mobilen......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar