fredag 20 september 2013

SBWF2013 - Inför festivalen - del 4c - Mina utställare


Monks Cafe hade redan förra året en imponerande uppsättning på festivalen - tyvärr så spenderade jag alldeles för lite tid där då. I år ser det ut som att jag skulle kunna avsätta en heldag bara för deras räkning och ändå troligtvis missa en hel drös av intressanta öl. Därtill så har det flera spännande aktiviteter ute på sina restauranger under dessa 2 veckoslut.

*49 öl på fat + ca 200 olika öl på flaska

*Världens största sortiment av De Molen någonsin (inklusive Molens egen restaurang...) med fler än 90 sorter på plats.
*Menno Olivier från De Molen Brouwerij kommer troligtvis vara i Monks monter den andra helgen och berätta mer om sina alster.
*På Monks Porter House blir det en De Molen-festival med erbjudandet:
Ölbricka med 5 De Molen öl för 100:- (ord. pris: 175-198:- )

* Bryggmästaren Urbain Cotteau från De Struise Brouwers på plats båda helgerna som berättar mer om Monks Whisky Paradise / de Struise Bar.
*Världens första De Struise Bar öppnar upp 25 september! Den ligger i samma lokaler som Monks Whisky Paradise. Under mässveckorna kommer vi att sälja en ölbricka med 5 De Struise öl för 100 :- (ord. pris: 168-207 :- )

*Jessica Heidrich besöker Monks Sthlm Bar 25 september och under mässveckorna säljer de ölbricka med öl från bryggeriet St Erik för endast 50 :- !!

*På Monks American Bar kommer de att släppa några unika flaskor, dessutom ett evenemang med bryggare från Ballast Point - den 25/9.

*Monks Porter House i Gamla Stan kommer att ha öppet till kl. 03.00 ALLA MÄSSDAGAR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar