tisdag 10 mars 2020

Dr Käses Ostbricka - i samarbete med Belgoklubben!Dr Käse träffade jag nog första gången i samband med att Belgoklubben anordnade ett litet medlemsmöte i klubblokalen

Han hade med sig ett gäng härliga ostar som ivrigt provsmakades tillsammans med diverse öl.

Nu är det dags för ett nytt samarbete mellan doktorn och Björn och Henrik, återigen är det mixen öl och ost som paras ihop.
I samband med att Belgoklubbens vårlåda är på väg att levereras ut så kommer ett exklusivt erbjudande om att beställa hem en ostbricka. Ostarna är handplockade av Dr Käse, i samarbete med Jens Skrubbe, just för att passa till de ölen som kommer i vårlådan.


”Vi har länge drömt om möjligheten att kunna skicka en ostbricka till alla som gillar ost i allmänhet och öl och ost i synnerhet eftersom just dessa två är en enastående smakkombination. Nu när förpackningar med goda kylbevarande egenskaper finns på marknaden så kan vi göra verklighet av ostbrikan.” -Henrik Levy Belgoklubben


Ostarna beställs och levereras (i tempererad förpackning) separarat, antingen via Belgoklubben (inloggning via medlemskap) eller Dr Käse.

Följande fem ostar, ca 250gram/ost, ingår i den första ostbrickan – rekommenderad öl från vårlådan

  • Svedjan Rustik, Blåmögel -  Baby Jesus Imperial Porter
  • St. Bernardus, Klosterost – XXX Bitter
  • Orranäs Gårdsmejeri, Vit Caprin – Blanche de Namur Wit
  • Brügge Prestigt, lagrad 18 månader – Malheur 8 (eller Södvik Zeisoen)
  • Brügge Rodenbach, öltvättad ost – Abbaye Des Roch Grand Cru


Alla som är svaga för ost kan nu få njuta av Dr. Käses Ostbricka som skickas till utlämningsställe i speciella och helt återvinningsbara kylförpackningar vilka håller rätt temperaturen i drygt 48h.

Jag kommer att försöka beställa en bricka när shopen öppnar imorgon onsdag 11/3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar